Anunț achiziție prin procedură proprie

Asociația Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare așteaptă oferte pentru furnizare servicii pentru evenimente.

ANUNȚ ACHIZIȚIE PRIN PROCEDURĂ PROPRIE

Date identificare autoritate contractantă:

Asociatia Organizatia Caritas a Diecezei Satu Mare cu sediul în localitatea Satu Mare, Str. Lükő Béla nr. 15, cod poștal 440061, județul Satu Mare, telefon: 0261-710464, fax: 0261-712011, e-mail: caritas@caritas-sm.ro

ANUNȚ:

Denumire contract: Furnizare servicii pentru evenimente

Data și ora limită de depunere a ofertelor: 21.09.2021, ora 16

Tip anunț: achiziție directă prin procedură proprie

Tip contract: furnizare

Cod  CPV: 79952000-2 Servicii pentru evenimente

Valoarea totală estimată a achiziției: 6,722.68 fără TVA

Caiet de sarcini: se atașează caietul de sarcini în format PDF

Descriere contract: Furnizare servicii pentru evenimente, pentru derularea proiectului „Împreună pentru vârstnicii noștri!”, cod SMIS 127166 aprobat în cadrul programului POCU- Program Operațional Capital Uman. Valoarea totală: 6,722.68 fără TVA.

Condiții referitoare la contract:

Finalizarea achiziției se va face prin încheierea contractului de achiziție.

Livrarea se va face pe bază de comandă fermă.

Termen de livrare: 7 zile lucrătoare de la data emiterii comenzii.

Termen de plată: în termen de maxim 30 de zile de la data facturării.

Locul de livrare: conform contractului de furnizare servicii.

Valabilitatea ofertelor: 30 de zile.

Condiții de participare: Pot participa toți operatorii economici interesați indiferent dacă dețin sau nu cont în SICAP. Oferta se depune prin e-mail la adresa caritas.baiamare@yahoo.com, conform prevederilor caietului de sarcini atașat. Oferta se exprimă în lei fără TVA și este ferma pe toată perioada de valabilitate a contractului de achiziție publică. Nu se acceptă oferte alternative.

Criteriul de atribuire: „prețul cel mai scăzut”.

Alte informații: Prezentarea ofertei

Oferta se elaborează  și se transmite prin e-mail la adresa: caritas.baiamare@yahoo.com până la data de 21.09.2021, ora 16.

Adresa la care se depun ofertele: Asociația Organizatia Caritas a Diecezei Satu Mare, punct de lucru Baia Mare, Str. George Coșbuc Nr. 54, județul Maramureș, telefon: 0262-218058 e-mail: caritas.baiamare@yahoo.com.

Autoritatea contractantă nu răspunde pentru ofertele depuse la o altă adresă decât cea stabilită.

Oferta depusă după data limită de depunere a ofertelor și după ora stabilită nu vor fi luate în considerare la evaluarea ofertelor.

Eventualele informații suplimentare sau clarificări se pot solicita prin e-mail caritas.baiamare@yahoo.com.

Sursa de finanțare: finanțat prin Programul Operațional Capital Uman, conform contractului de finanțare nr.POCU/436/4/4/127166- Fonduri nerambursabile FSE, fonduri nerambursabile din bugetul național.

Responsabil achiziții publice
Maroscsak Persida

Responsabil financiar
Ferencz Klara