Programul conferinței Erasmus+

Cu ocazia evenimentului, vor lua cuvântul specialiști din partea fiecărui partener implicat în dezvoltarea platformei.

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare va organiza conferința online: „Edumodul – platformă online pentru sprijinirea intervenției în cazul copiilor cu o dezvoltare atipică” joi, 12 noiembrie, de la ora 13.30.

Evenimentul oferă informații utile atât pentru specialiști și părinți, cât și pentru orice persoană interesată.

Conferința va avea următorul program:

13:30
Cuvânt de deschidere - Ioan-Laurențiu Roman, director general al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare

13:35
Kisari Károly (președintele Asociației Rejtett Kincsek Down) - Obiective și realizări ale Asociației Rejtett Kincsek Down Egyesület din Nyiregyhaza, ale programului de parteneriat implementat prin Erasmus+

13:40
Cristea Sânziana (director al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională din Satu Mare) - Educația în mediul online: oportunități și bariere

13:50
Dr. Attila Kálmán Kósa (coordononator al Centrului de Reabilitare "Sfântul Iosif") - Prezentarea obiectivelor, grupurilor țintă, activităților și produselor proiectului

14.00
Orsolya Fülöp (psihopedagog, coordonator de specialitate al proiectului Erasmus+) - Rolul platformei e-learning Edumodul în intervenția timpurie și sprijinul online al copiilor cu o dezvoltare atipică, precum și prezentarea modulului Recunoașterea cuvintelor, prezentarea rezultatelor testărilor și al protocolului realizat

14:20
Györgyi Varga (psihopedagog, Asociația Rejtett Kincsek Down) - Posibilități de dezvoltare a abilităților sociale ale copiilor cu autism, prezentarea modulului maghiar

14:30
Gábor Gnandt (psihopedagog al Centrului de Reabilitare "Sfântul Iosif") - Tulburări de alimentare la sugar și la copilul mic, prezentarea modulului românesc

14:40
Éva Szélig (psihopedagog, Asociația Rejtett Kincsek Down) - Cine joacă așa? Modul muzical de dezvoltare a comunicării și vorbirii la copii, prezentarea modulului maghiar

14:50
György Soltész (manager de proiect, Asociația Centrum Liberta) - Lecții de dezvoltare a abilităților de motricitate fină ale copiilor cu dizabilități motorii, prezentarea modulului slovac

15:00
Întrebări și răspunsuri

15:10
Închiderea conferinței

Participarea la conferința web este gratuită, dar necesită înregistrare prealabilă. Cei interesați se pot înregistra accesând următorul link: https://forms.gle/K6QULzidtBXbMDhPA până duminică, 8 noiembrie, ora 24. Conferința se va desfășura prin aplicația Zoom, în limba română. Organizatorii îi invită pe toți specialiștii și părinții interesați de subiect să participe la eveniment.